Medicina de inteprindere

Serviciile de medicina de intreprindere vin cu solutii in problemele de sanatate si intreprindere daca acestea sunt corect accesate pot ajuta angajatul sa constientizeze necesitatea de a fi sanatos, pentru el insusi si ca sa poata fi de folos in familie, loc de munca, societate.

Noul cod al muncii prevede ca orice persoana care doreste sa se angajeze intr-un loc de munca trebuie sa aiba obligatoriu, in dosarul care se depune la Inspectoratul Teritorial de Munca si o fisa de aptitudine care cuprinde examenul medical efectuat de un medic de medicina muncii.

Controlul medical periodic include:

  • Inregistrarea evenimentelor medicale care s-au petrecut in intervalul de la examenul medical in vederea angajarii, sau la ultimul control medical periodic pana in momentul controlului medical respectiv
  • Examenul clinic efectuat de medicul specialist de medicina muncii
  • Examene clinice si paraclinice complementare, diferentiate in functie de varsta, sex, stare de sanatate

Obligatia angajatorului este de a completa pentru fiecare angajat:

  • Fisa de solicitare pentru angajare / pentru controlul periodic
  • Fisa de expunere la riscuri profesionale (angajare / control periodic)
  • Monitorizarea starii de sanatate a personalului expus la riscuri profesionale

Orice angajat cu aptitudine conditionata sau inapt temporar va intra intr-un program de supraveghere speciala, in care medicul de medicina muncii va urma evolutia afectiunii depistate pana la vindecarea / stabilizarea ei, legatura cu medicul de familie sau medicul specialist fiind in aceasta etapa deosebit de importanta.

« Inapoi

Cabinet Stomatologic Medical Racatean

Aveti intrebari, nelamuriri sau doriti mai multe informatii despre serviciile cabinetului stomatologic Medical Racatean? Contactati-ne...

E-Mail:
Adresa: Aleea Crizantemelor, Bl. M2 - Deva, jud. Hunedoara

Program de lucru

Luni-Vineri: 9:00 - 20:00

Pentru programari sau orice alte informatii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0721.408.403